Overslaan naar content

Implementatie Consultant

Op locatie, Hybride
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
Consultancy

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Implementatie Consultant

🐙🎓Wij zijn Archipel Academy, een veelzijdige en toonaangevende EdTech (Educatie Technology) organisatie die zich richt op het aanbieden van diverse innovatieve leeroplossingen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ons doel is om de best mogelijke leerervaring te bieden en tegelijkertijd het leren toegankelijk, flexibel en efficiënt te maken voor zowel individuen als organisaties. Zodat ‘een leven lang leren’ realiteit wordt; wij noemen dat groeien zonder grenzen.

En groeien zonder grenzen doen wij zeker! We zijn daarom op zoek naar een ervaren Implementatie Consultant voor één van onze labels: Class (standplaats Utrecht). 


Wat ga je doen?

Als Implementatie Consultant implementeer je nieuwe leerplatformen, voer je consultancy opdrachten uit bij opdrachtgevers en adviseer en help je opdrachtgevers door support tickets te behandelen. Je vertaalt de functionele wensen en eisen van een opdracht naar een functionele inrichting van het platform. Deze inrichting configureer en test je in samenwerking met de opdrachtgever en je begeleidt ‘jouw’ opdrachtgever bij het in gebruik nemen van het platform. Zo zorg je ervoor dat je opdrachtgever het maximale uit het leerplatform weet te halen. Door de uitdagingen van je opdrachtgevers te kennen en hen te adviseren creëer je je eigen consultancy opdrachten. Samen met je collega’s sta je voor kwaliteit. Voor het ene project trek je zelf de kar en communiceer je met de opdrachtgever over de inhoud, voortgang en de uren. Voor een ander project werk je samen met een projectmanager en stem je goed de planning en de voortgang af.

Je werkt nauw samen met onze projectmanagers, technisch consultants, developers, relatiemanagers en supportafdeling. Uiteindelijk ben je pas tevreden als de klant tevreden is. Kwaliteit, efficiency en betrouwbaarheid zijn enkele termen die jouw werkwijze symboliseren.
Als geen ander snap jij dat een constructieve samenwerking en een pragmatische aanpak zijn vruchten afwerpt. Met jouw commerciële en kritische blik zie je natuurlijk ook ruimte voor nieuwe business en voor procesverbetering en lever je input voor offerte- een aanbestedingstrajecten. Tenslotte sta je bij opdrachtgevers te boek als een kundige en meedenkende gesprekspartner en word je gewaardeerd om je veelzijdigheid en gedrevenheid.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Uitvoeren van volledige en tijdige implementaties en migraties
  • Geven van demo’s en trainingen van ons digitaal leerplatform aan klanten
  • Consultancy opdrachten uitvoeren bij klanten
  • Meedenken met de klanten en adviseren over de toegevoegde waarde van andere nieuwe functionaliteiten
  • Bewaken van de voortgang als projectmanager van de verschillende activiteiten in projecten en de doorlooptijd van openstaande incidenten
  • Onderhouden en uitbouwen van de klantrelaties door het zijn van het eerste aanspreekpunt, het hebben van accountoverleggen en het dragen van de commerciële eindverantwoordelijkheid

Wat bieden wij?

💰Een marktconform salaris o.b.v. jouw kennis en ervaring inclusief bonusregeling

🫰Budget om je hybride werkplek thuis in te richten

😎Onbeperkte vakantiedagen

🏋️Sporten op kosten van de zaak

📖 Onbeperkte leermogelijkheden

⬆️ Ruime doorgroeimogelijkheden

Vereisten

Wat breng je mee?

✅ HBO+ werk- en denkniveau

✅ > 2 jaar consultancy ervaring

✅ Affiniteit met leren is een pré

✅ Jij bent te herkennen aan je leergierigheid, doortastendheid en schakelvermogen. Ook ben je communicatief zeer vaardig en beschik je over een grote mate van zelfstandigheid. Daarnaast handel je proactief en weet je tijdig in te spelen op veranderingen en uitdagingen binnen een project

✅ IJzersterke communicatieve skills en de vaardigheden om gemakkelijk te schakelen tussen verschillende niveaus

✅ Als zelfstandig professional schakel jij snel, hak jij knopen moeiteloos door en houd je het hoofd koel. Het overzicht behouden is voor jou piece of cake. Net als het bewaken van de kwaliteit

Direct solliciteren? Klik hieronder op de knop Solliciteer: wij zien jouw CV graag tegemoet!

Wil je meer weten over deze functie of heb je vragen?
Neem contact op met ons op via 088-0215700 (en kies voor de optie overige vragen) of stuur een mail naar hr@archipel.academy.


Deze vacature mag je delen in je netwerk (graag zelfs), maar acquisitie wordt niet op prijs gesteld

of