Overslaan naar content

Frontend Developer

Op locatie, Hybride
 • Zaltbommel, Gelderland, Nederland
€ 3.500 - € 5.000 per maandProduct Development

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Frontend Developer

Wat ga je doen?

🐙🎓Archipel is hét leidende all-in-one leerplatform van Europa. We zien het als onze missie om de manier van leren en ontwikkelen te veranderen én toekomstbestendig te maken. Wij bieden een Saas-oplossing die medewerkers door middel van slimme algoritmen, hoogwaardige scans en persoonlijk leeradvies helpt de volgende stap te zetten. Zodat ‘een leven lang leren’ realiteit wordt; wij noemen dat groeien zonder grenzen.

En groeien zonder grenzen doen wij zeker! Wij zijn daarom op zoek naar een ervaren Front-end developer met een hart voor Angular.

Het team bestaat uit Web/Software developers, product owners en designers die samen in SCRUM-teams aan de ontwikkeling van een aantal omvangrijke en complexe webapplicaties welke door onze klanten gebruikt worden. Als Front-end developer help je bij het oplossen van diverse problemen, signaleer je proactief mogelijke verbeteringen en voer je deze door. Naast de doorontwikkeling van bestaande applicaties ben je betrokken bij de ontwikkelen van nieuwe systemen. Soms heb je direct contact met de opdrachtgever en toekomstige gebruikers.

Wat bieden wij?

Dan bieden wij jou graag het volgende voor jouw talent:

  - 💰Salarisindicatie tussen de €3.500,- en €5.000,- bruto per maand;

  - 🫰Budget om je hybride werkplek thuis in te richten;
  - 😎 Onbeperkte vakantie dagen;

  - 🏋️Sporten op kosten van de zaak;

  - 📖 Onbeperkte leermogelijkheden.

In je werk ben je regelmatig in gesprek met interne en externe klanten. Eén ding is zeker: je zit zeker niet fulltime achter je pc en bent géén stoffige programmeur die is weggestopt op een donkere zolder, integendeel dus. Communicatie in deze job is zeer belangrijk: je begrijpt en voelt de gebruiker aan.

Vereisten

Wat breng je mee?

✅HBO opgeleid: informatica of beschikt over een vergelijkbaar werk- en denkniveau;

✅2-4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;

✅Ervaring in HTML, CSS, SASS, Javascript en Typescript;

✅Minimaal drie jaar ervaring met Angular en Bootstrap;

✅Ervaring met User Experience, vormgeving je bent in staat om complexe designs om te zetten in een herbruikbare code;

✅Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift.

Creativiteit, improvisatie- en doorzettingsvermogend, resultaatgericht en pragmatisch. Deze woorden zijn voor jou geen willekeur maar persoonlijke herkenningspunten! 

Hebben wij jou zojuist beschreven? Zijn wij de club waar jij graag aan mee bouwt? Druk op de knop hieronder en solliciteer snel, we zien je cv graag tegemoet! 📄


Deze vacature mag je delen in je netwerk (graag zelfs), maar acquisitie wordt niet op prijs gesteld

of